Wan Mai

Hillegom

Wan Mai Hillegom

Welkom bij Wan Mai Hillegom

U kunt bij ons terecht voor een traditionele Thaise massage. Wij passen deze massage toe om uw lichamelijke klachten, bepaalde ziekten en aandoeningen te verminderen.

In Thailand is dit een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Voorkomen is beter dan genezen.

De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend. Massages worden uitgevoerd met de duimen, handpalmen, knieen, ellebogen en voeten om het hele lichaam te strekken en te kneden. De technieken worden gedoceerd toegepast, afgestemd op het individu. Het hele lichaam komt aan de beurt, van de voeten tot en met het hoofd. De bewegingen worden uitgevoerd op een speciaal bed. Massage en strekkingen vloeien in elkaar over, vanuit een diepe ontspanning. Thaise massage wordt om die reden ook wel eens aangeduid als de "yoga voor luie mensen". Volgens de boeddhistische traditie en de Thaise levenshouding wordt de massage gegeven vanuit liefde, mildheid en respect. Maar ook indien u gewoon even wilt ontspannen na het werk of even helemaal tot u zelf wilt komen is een Thaise massage een heerlijke beleving.

Afspraak maken bij Wan Mai Hillegom

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk een afspraak maken bij Wan Mai Hillegom na het maken van een afspraak ontvangt u van ons een bevestiging.

U kunt ons ook bellen voor een afspraak 0252 830 389
* — zijn verplicht in te vullen